Wat een feest !

1 augustus 2017 - Cala Bona, Spanje

Lieve lezers,

Als eerste wil ik mijn excuses aanbieden voor het niet bloggen van de afgelopen weken. Dit heb ik expres gedaan omdat er alleen nog maar geklaag kon bedenken. Ik was er even helemaal klaar met de warmte, het eten, de mensen en het werken. Ook had Alex niet zijn beste weken en was ik voor hem een uitlaat klep wat ik echt totaal niet aan kan. Maar goed daar gaan we niet verder over praten want wie wilt nou een blog vol met geklaag lezen. Helaas hebben wij vorige week afscheid genomen van Laatste avond met aliciaAlicia. Dat is natuurlijk heel erg jammer. Maar we hebben een hele leuke tijd gehad. En ik ga zeker haar opzoeken in Zweden. Ook zit ik alweer een derde maand in Mallorca. Wat gaat dat snel he? Ook heb ik in mijn laatste blog verteld dat ik mijn examen zou gaan doen. Dit is helaas elke keer uitgesteld door omstandigheden van Alex of mevrouw Trompert. Maar!!! Vandaag was het Ferrer feest dag. Dat betekend veel activiteiten en een mascotte voor kinderen. Nou helemaal leuk toch. Ook is vandaag echt een feestdag voor mij, namelijk: IK BEN GESLAAGD VOOR KERNTAAK 1!! En dat is het niet het enige, ik heb ook een werkaanbod gekregen:) dit houdt in dat ik hier volgend seizoen mag komen werken hier!! Helemaal leuk:) toch weet ik niet of ik het ga aannemen.. waarom? Eigenlijk is mijn antwoord heel simpel, het is te lang. Ik vind het werk heel leuk, maar als je mij goed kent, heb ik ruimte om mij heen nodig. Ik kan niet een half jaar lang elke dag met de zelfde mensen zijn en ook nog een kamer delen. Ik ben best wel een op mijzelf Cala Bona uitzicht zeemens, ik vind het heerlijk om alleen op avontuur te gaan. Dus daar ga ik eerst 10 keer over nadenken, maar het aanbod is fantastisch. Dit is niet het enige aanbod wat ik heb gekregen vandaag. Ook blijf ik een maandje extra in Mallorca!!! Dit betekend dat ik 29 oktober terug kom! Dit betekend dat ik op mijn eigen verjaardag hier in Mallorca sta te werken (beetje dubbel gevoel) waarom?? Omdat ze mij ook een maand contract hebben aangeboden in dit seizoen. Officieel is mijn stage contract beëindigt eind september. Dus ik krijg een contract van Ferrer hotel tot eind oktober. Dit houd in ook een volle maand een normaal salaris verdienen (en geen stage vergoeding), waar ik uiteraard erg blij mee ben. Dubbel feest dus:) De volgende blog gaat over mijn examen van kerntaak 2, dit gaat gebeuren door middel van een vlog. Wanneer die online komt weet ik nog niet, ik hoop dat ik snel klaar mee ben. Ik neem jullie mee door heel het traject van kerntaak 2.

liefs, Manon 

Cala Bona evening time

Foto’s

6 Reacties

 1. Amber:
  1 augustus 2017
  Lekker bezig nonnie!!
 2. Ej vdmeer:
  1 augustus 2017
  Hoera van harte Gefeliciteerd met het behalen van je examen wel heel goed van je. Ik hoop dat je het volhoud veel liefs en dikke kus van mij en dikke kus
 3. Ej vdmeer:
  1 augustus 2017
  En knuffel van Boris
 4. Miranda van der Meer:
  2 augustus 2017
  Hoi Manon,
  Gefeliciteerd,,topper je bent goed bezig!! Op naar het volgende....
  Dikke kus en knuffel van ons xxx
 5. Monique:
  2 augustus 2017
  Helemaal top hè schat, zoals ik al zei en tikte, ben supertrots op je!!! Je flikt t m gewoon en dan ook nog met megamooie punten.
  Succes met kerntaak 2! ❤
 6. Jeannette:
  3 augustus 2017
  Hey Manon, gefeliciteerd!
  goed om te horen hoe zij jou waarderen! Toppie!